Cautare

1800 de rezultate pentru "antena 1 pitesti taximetristul beat la volan" (2.65 secunde)
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. ... Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el.
Antena 3: ... Imaginile au fost obtinute in exclusivitate de colegii de la jurnalul.ro. Cioaca apare intr-o benzinarie, la iesirea din Brasov, imbracat in uniforma de politist, in camasa cu maneca scurta.
Masini pe care nu trebuie sa le cumperi niciodata la mana a doua - BMW-urile vechi cu motorizari in 4 cilindri - Orice model Fiat produs intre 2000 si 2010 - Daciile Logan care au fost taximetre Atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina la mana a doua e bine sa stii ce modele trebuie sa ocolesti.
La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. ... La 100 de metri distanta, ai si explicatia.
Dacioti pana-n Mongolia Iulian, fost publicitar, Alexandru, fotograf la Jurnalul National, si Nicu, biciclist si actual corporatist, suntem trei prieteni care au mers cu Miorita, o Dacie 1310, pana in Mongolia, in cadrul raliului umanitar The Mongol Rally 2012.
Motivul este acela ca edilul democrat-liberal a procedat la schimbarea viceprimarului, liberalul Dumitru Timofte, fara a avea insa motive intemeiate, hotararea adoptata de Consiliul Local Nicolae Balescu fiind considerata ilegala. Prefectura a atacat in contencios administrativ decizia consiliului, luata la initiativa primarului, astazi urmand ca instanta sa analizeze speta.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
se excepteaza spatiile situate la parterul sau mezaninul acestora, care prin constructia initiala au destinatie comerciala". Instruirea pentru permis, eliminata din licee Alta prevedere, care a nascut deja controverse inca dinainte de a fi aprobata, se refera la instruirea elevilor si studentilor din unitatile de invatamant.
Mare tulburare din cauza accidentului comis de un diplomat rus, la Bucuresti. ... Discutia apare cand observam nervii care par sa ne fi cuprins pe toti, atunci cand descoperim ca rusul aflat la volan n-a fost inca belit. ... In primul rand rusul a ramas la locul accidentului.
Noii bolizi vor fi dotati cu "cutie neagra" si radare, la fel ca un avion, in timp ce computerul de la bord va fi mereu conectat la internet.
Oferta reprezentantelor auto locale sufera la capitolul masini ieftine. ... Bani putini inseamna motorizare mica si dotari la limita, insa filosofia dealerilor este ca pe piata se impune pretul.
Dezvoltat si produs în totalitate în Slovacia, cee’d vrea sa „rupa gura târgului“ cu un pret competitiv si un pachet generos de dotari, începând cu varianta standard.Pâna la cee’d, Kia a propus masini cu echipari destul de modeste.
Epica de la Chevrolet, un sedan de clasa medie, are o conduita de drum excelenta.Mentalitatea americana - cu cât mai mare cu atât mai bun - se regaseste în dimensiunile masinii care este si foarte confortabila.
225 cai-putere la 6000 rpm si un moment maxim de 320 Nm disponibil constant între 1600-4000 rpm. Cuplat la o cutie manuala cu sase trepte, propulseaza masina la 240 km/h.
Mai grav este cand persoanele lesina la volan, iar in urma unui astfel de eveniment multi oameni pot avea de suferit.
Fondatorul sau a fost August Horch, iar numele "Audi" a fost ideea fiului unuia dintre partenerii sai de afaceri, conform Wikipedia.Primul automobil Horch a fost fabricat în 1901, la Zwickau. ... La întâlnire, fiul lui Franz studia în liniste latina, într-un colt al camerei.
Opel Ampera, "fratele" lui Chevrolet Volt pe batranul continent, a vazut lumina reflectoarelor pe scena Salonului Auto de la Geneva, ajuns la cea de-a 79-a editie. Carl-Peter Forster, presedintele General Motors Europa, a anuntat, cu ocazia prezentarii, ca modelul va intra in productie la sfarsitul anului 2011.
Prima masina care va fi produsa in fabrica de la Craiova va iesi pe poarta uzinei pe 8 septembrie.
A fost proiectat in acest fel de la bun inceput si s-a mers pe principiul totul sau nimic, capacitatile off road fiind lasate... ... Atunci cand te porti cu manusi vis-a-vis de acceleratie si volan, masina se conduce la fel de usor precum un smart.
Dacia lanseaza astazi in Romania o editie speciala si limitata denumita Black Line, care dispune, pe langa caracteristicile obisnuite ale modelelor de baza, de geamuri activate electric pe fata, inchidere centralizata sau directie asistata, tapiterii noi cu cusaturi negre, vizibile, volan captusit cu piele si sistem audio cu comenzi pe volan.
google-analytics.com